Arlandastads Industrilack kan nu erbjuda fler tjänster för din renovering. Från och med sommaren 2018 erbjuder vi nya tjänster, så som invändigt måleri, kakelsättning, golvläggning och mycket inom snickeriarbeten. Allt för att Du som kund ska känna dig trygg med att bara kanske behöva anlita ett företag. Våra hantverkare är välutbildade och behärskar alla typer av jobb, stora som små. 

Snickerimålning, trappmålning, bredspackling, tak & vägg målning, vävsättning, är några av de tjänster inom måleri vi kan utföra och för vilka vi kan garantera ett gott slutresultat.
Behövs det sätta kakel, plattsättning, lägga golv eller andra typer av snickerijobb, så kan vi det med.

Hos oss är det alltid kunden som står i centrum och genom en god kommunikation så plockar vi fram den bästa lösningen för att uppnå det bästa resultatet.

Efter en första kontakt med oss, gör vår vi ett hembesök, detta görs bl.a. för att kunna bedöma vad som skall utföras, samt hur mycket tid som kommer gå åt, och för att få fram en prisbild.
Med en god kommunikation genom hela projektet så kan vi garantera att alla blir nöjda och glada!

Självklart kan man använda ROT-avdraget vid målning, detta ger dig en direkt rabatt på fakturan med 30% på arbetskostnaderna.

Vid offerförfrågningar kontakta gärna oss via formuläret på hemsidan eller direkt till vår målare Anders, på anders@arningelack.se