Invändig målning och renovering!

Arlandastads Industrilack kan nu erbjuda fler tjänster för din renovering. Från och med sommaren 2018 erbjuder vi nya tjänster, så som invändigt måleri, kakelsättning, golvläggning och mycket mer inom snickeriarbeten.

Specialist på renovering av kök. Köket är kanske det rum vi spenderar mest tid i nuförtiden, därför är det viktigt att man fräschar upp köket ibland så att det förblir trivsamt och håller sig fräscht! Detta har vi på Arlanda industrilack tagit fasta på. Vi kan lätt fräscha upp ert kök genom att vi lackar om era befintliga luckor och målar om stommar och täcksidor.

Även så tak, väggar och snickerier målas om det behövs. Ni kan fritt välja kulör, behöver ni guidning så hjälper vi självklart till. Behövs det sätta kakel, plattsättning, olja bänkskiva, lägga golv eller andra typer av snickerijobb, stora som små så kan vi det med.

Självklart utför våra hantverkare renoveringar i övriga hemmet efter önskemål. Som att måla om ett vardagsrum, eller lägga in ett nytt golv i sovrummet. Kontakta oss med era önskemål så bokar vi in ett hembesök!

För offert på renovering, mejla eller ring oss och boka ett kostnadsfritt hembesök. 08-10 79 97 E-post: info@arlandastadslack.se

Vi målar ute hos kund – Rot-Avdrag gäller!

Vi har även lastbilar och transportbilar om man behöver upphämtning samt avlämning, priset på transport är beroende på vad och vart vi ska hämta. Vid frågor om transport, ring oss gärna så hjälper vi er!

Vi tillhandahåller även demontering och montering om så kunden önskar.

GOLV. KAKEL. BÄNKSKIVA.

Vi har nu rekryterat duktiga medarbetare och kan nu erbjuda fler tjänster! Allt för att Du som kund ska känna dig trygg med att bara kanske behöva anlita ett företag. Vill du fräscha upp köket med t.ex. nytt kakel, ny bänkskiva eller helt nytt golv så hjälper vi er med det. Kontakta oss, så försöker vi gemensamt hitta lösningar för era önskemål!

MÅLA OM INOMHUS

En ny färg är en enkel förändring som kan göra stor skillnad i en fastighet eller ett rum. Arlanda Kök & Lackering kan nu erbjuda privatpersoner, bostadsföreningar och företag med stora som små måleriprojekt. Våra hantverkare är välutbildade och behärskar alla typer av jobb, stora som små. Läs mer här!

YTTERDÖRRAR

Ytterdörrar lackeras i tvåkomponent polyuretan färg. Denna typ av färg är beständig mot väder, vind och används vid målning av broar, transportutrustning och annan stål- och maskinutrustning. Glanstal tillgängliga i polyuretan färg är 20, 50 och 90. Där 20 är det mattaste och det vanligaste glanstalet på ytterdörrar är 50.