GOLV. KAKEL. BÄNKSKIVA.

Vi har nu rekryterat duktiga medarbetare och kan nu erbjuda fler tjänster! Allt för att Du som kund ska känna dig trygg med att bara kanske behöva anlita ett företag. Vill du fräscha upp köket med t.ex. nytt kakel, ny bänkskiva eller helt nytt golv så hjälper vi er med det. Självklart utför våra hantverkare renoveringar i övriga hemmet efter önskemål. Som att måla om ett vardagsrum, eller lägga in ett nytt golv i sovrummet.

MÅLA OM INOMHUS

En ny färg är en enkel förändring som kan göra stor skillnad i en fastighet eller ett rum. Vi kan nu erbjuda privatpersoner, bostadsföreningar och företag med stora som små måleriprojekt. Våra hantverkare är välutbildade och behärskar alla typer av jobb. Kontakta oss, så försöker vi gemensamt hitta lösningar för era önskemål!

MÖBLER

Vi lackerar om alla slags möbler. Möblerna slipas, spacklas och i vissa fall fogas så att dem blir som nya igen! Kanske har du någon gammal favorit möbel som behöver piffas upp lite, kom in till oss så hjälper vi dig!

YTTERDÖRRAR

Ytterdörrar lackeras i tvåkomponent polyuretan färg. Denna typ av färg är beständig mot väder, vind och används vid målning av broar, transportutrustning och annan stål- och maskinutrustning. Glanstal tillgängliga i polyuretan färg är 20, 50 och 90. Där 20 är det mattaste och det vanligaste glanstalet på ytterdörrar är 50.

METALL

I vår verkstad lackerar vi även metaller, det kan vara metalldetaljer, radiatorer, trappräcken mm. Vi använder oss av 2-komponents polyuretan färg p.g.a dess speciella egenskaper, som t.ex att vara slitstark och reptålig. Polyuretan motstår även UV-ljus, olja, fett, smuts och flera olika typer av kemikalier.

TRAPPOR

När det gäller trappor så monterar vi ned handledare och ribbor som sedan lackas i verkstaden. Vangstycket målas på plats av vår målare.