Lacka köksluckor, möbler, metall, trappor, måla m.m.

GOLV. KAKEL. BÄNKSKIVA.

Vi har nu rekryterat duktiga medarbetare och kan nu erbjuda fler tjänster! Allt för att Du som kund ska känna dig trygg med att bara kanske behöva anlita ett företag. Vill du fräscha upp köket med t.ex. nytt kakel, ny bänkskiva eller helt nytt golv så hjälper vi er med det. Självklart utför våra hantverkare renoveringar i övriga hemmet efter önskemål. Som att måla om ett vardagsrum, eller lägga in ett nytt golv i sovrummet.

MÅLA OM INOMHUS

En ny färg är en enkel förändring som kan göra stor skillnad i en fastighet eller ett rum. Vi kan nu erbjuda privatpersoner, bostadsföreningar och företag med stora som små måleriprojekt. Våra hantverkare är välutbildade och behärskar alla typer av jobb. Kontakta oss, så försöker vi gemensamt hitta lösningar för era önskemål! Vi finns i Arlandastad men arbetar brett och besöker ofta Uppsala, Märsta, Sigtuna m.fl.

LACKA KÖKSLUCKOR

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med kök och har både den moderna utrustningen och erfarna personalen som behövs för att göra verklighet av ditt drömkök. Oavsett om du är privatperson eller företagare, eller om ditt projekt är stort eller litet så är vi gärna med och räknar på ditt projekt. Kontakta oss gärna så återkopplar vi med prisuppgift!

LACKA YTTERDÖRRAR

Ytterdörrar lackeras i tvåkomponent polyuretan färg. Denna typ av färg är beständig mot väder, vind och används vid målning av broar, transportutrustning och annan stål- och maskinutrustning. Glanstal tillgängliga i polyuretan färg är 20, 50 och 90. Där 20 är det mattaste och det vanligaste glanstalet på ytterdörrar är 50.

LACKA METALL

I vår verkstad lackerar vi även metaller, det kan vara metalldetaljer, radiatorer, trappräcken mm. Vi använder oss av 2-komponents polyuretan färg p.g.a dess speciella egenskaper, som t.ex att vara slitstark och reptålig. Polyuretan motstår även UV-ljus, olja, fett, smuts och flera olika typer av kemikalier.

LACKA MÖBLER & TRAPPOR

Vi lackerar om alla slags möbler. Möblerna slipas, spacklas och i vissa fall fogas så att dem blir som nya igen! Kanske har du någon gammal favorit möbel som behöver piffas upp lite, kom in till oss så hjälper vi dig! När det gäller trappor så monterar vi ned handledare och ribbor som sedan lackas i verkstaden. Vangstycket målas på plats av vår målare.

LACKA KÖKSLUCKOR I UPPSALA, SIGTUNA, MÄRSTA

Vi på Arlandastads Industrilack har länge varit specialister på att lacka köksluckor och hjälper gärna dig i Uppsala, Sigtuna och Märsta med omnejd med att fräscha upp ditt kök. Förutom att nya köksluckor kan ge ditt kök en helt ny känsla blir det även mer ekonomiskt och du gör miljön en tjänst som återanvänder dina gamla luckor. Vi tar oss an både privatpersoner och företagare som behöver hjälp med lackering och vi hoppas såklart att du kontaktar oss för att berätta mer om ditt projekt. Vi vill göra verklighet av ditt drömkök!

VILL DU LACKA NÅT I ARLANDASTAD, UPPSALA, SIGTUNA, MÄRSTA MED OMNEJD?

Vi utgår från Arlandastad men arbetar ett större område. Vi har nöjda kunder i Uppsala, Sigtuna, Märsta, Knivsta m.fl och hjälper dig gärna både med transport och montering om du så skulle önska. En av våra främsta styrkor är att vi gör processen enkel för våra kunder. Så kontakta oss och berätta mer om ditt projekt!

Behöver du hjälp med lackering i Stockholm? 

Besök gärna vår anläggning i Täby – Arninge Kök & Lackering. Som hjälper dig med allt inom lackering & bygg i Stockholm. Som specialist på kök hjälper de er gärna med att lacka köksluckor i Stockholm!